Skip to content Skip to navigation


Fiat 600e: Elektrisk sjarm som kjører over 400 km

Fiat vender tilbake til B-segmentet


Med en lengde på 4,17 meter og en rekkevidde på over 400 km (WLTP), vil Fiat 600e appellere til både bymennesker og de som vil på lengre turer.

Fiat 600e er ikonisk på utsiden og Dolce Vita på innsiden. Dolce Vita – det søte liv - er viktig i Italia, og 600e skal vise deg den italienske livsstilen. Med sitt kule design og funksjoner som fargeterapi og massasje, kan 600e oppleves med alle sanser.

- Fiat 600e utvider det elektriske programmet til Fiat betydelig. Med 600e vil Fiat bli betydelig mer relevant i Norge, og kombinasjonen av italiensk stil og praktiske funksjoner, vil gjøre både ukedager og helger til gode bilopplevelser. Vi ser frem til å tilby 600e med over 400 kilometer rekkevidde i Norge, sier Harald Svindseth, fungerende merkesjef for Fiat hos Bertel O. Steen.

Fiat fortsetter nå med bærekraftig bymobilitet. 600e er betydelig større enn 500e, men likevel kompakt og smidig i et bymiljø. Den har større plass, økt rekkevidde og mer av Dolce Vita-følelsen.

Den nye Fiat 600e representerer den ideelle løsningen for mange. Den skal kombinere merkets verdier og italienske stil, samt at den skal være både kul og lekker. Den skal også romme opptil fem personer, ha plass til mye bagasje og tilby alle sikkerhetssystemer som inngår i selvkjøring nivå 2.

Fiat 600e er ventet til Norge over nyttår.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få oppdateringer om 600e og andre nyheter fra Fiat-universet.

500 + 100 DOLCEVITA

VÅR TOPPUTSTYRTE VARIANT

Oransje Fiat 600

OPPDAG LA PRIMA

Opplev den ekte følelsen av Dolce vita, det søte liv, ombord i nye 600 La Prima.

I toppmodellen La Prima leveres Fiat 600 med opp til 100 eksklusive og enestående funksjoner. Som en alt i ett utgave kombinerer 600 La Prima det beste innen komfort, teknologi og design.

Den nye 600 sprer glede både inne i bilen og utenfor. Gjennom fargeterapien ombord kan du velge mellom 64 mulige fargekombinasjoner og tilpasse stemningen til humøret ditt. Du kan også velge mellom fire farger på lakken, alle inspirert av den italienske naturen.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få oppdateringer om 600e og andre nyheter fra Fiat-universet.