Reservedeler fra Fiat

Fiat tilbyr et bredt utvalg av deler tilpasset bilens alder og behov.Når du kjøper originale reservedeler fra Fiat, kan du være sikker på at du får deler av høy kvalitet som er perfekt tilpasset bilen din.

Fiat originaldeler fra MOPAR

De som har laget bilen, lager tross alt de beste delene

 

Kvalitet

Fiat originaldeler fra MOPAR er laget av de samme folkene som lager bilene. Vi har unik kompetanse på biler fra Fiat. Alle deler fra oss oppfyller strenge teststandarder og er laget av førsteklasses materialer. Med disse delene er du sikret optimal ytelse, kvalitet og sikkerhet på lang sikt.


Ekspertise

Fiat originaldeler fra MOPAR utvikles sammen med bilene. De er derfor på samme høye teknologiske nivå som hver enkelt modell og er leveringsklare allerede når modellen lanseres.


Passform

Fiat originaldeler fra MOPAR er perfekt tilpasset bilens spesifikasjoner og konstruksjon. Du kan derfor alltid stole på at delene passer akkurat som de skal.


Delene fås kjøpt i Fiat-nettverket over hele verden og kan leveres i minst ti år etter at den siste bilen kom på markedet.

Fiat-godkjente deler for biler som er eldre enn tre år

Etter hvert som bilen din blir eldre, er det naturlig å prøve å finne en best mulig balanse mellom pris og ytelse når noe skal vedlikeholdes. Vi anbefaler en all inclusive-servicepakke med deler fra Eurorepar-serien som er spesielt tilpasset eldre biler.

    

SUSTAINera-deler fra vårt sirkulærøkonomiprogram

Fiat leverer SUSTAINera-deler og -tilbehør som begrenser karbonavtrykket.
Utvalget omfatter:

  • Overhalte deler
  • Reparerte deler
  • Gjenbrukte deler• resirkulerte deler

SUSTAINera-deler og -tilbehør er av tilsvarende kvalitet som originaldeler, men er rimeligere enn nye deler og mer skånsomme mot miljøet.