HEADER
Skip to content Skip to navigation

  UNIKE KJØRE- OG LYDOPPLEVELSER 

  INFOTAINMENT  

  Cinerama-infotainmentsystemet i nye Fiat 500 Hatchback, Cabrio og 3 + 1 har en krystallklar skjerm på 10,25 tommer. Systemet har ultrarask Bluetooth som kobler til alle smarttelefonene i bilen innen fem sekunder fra døren åpnes. Infotainmentsystemet er enkelt å bruke med et smarttelefonlignende grensesnitt som kan tilpasses med ulike skjermoppsett. Systemet har i tillegg stemmestyring som forstår naturlig tale. Du aktiverer stemmestyringen ved å si «Hey Fiat».

  Systemet kan også leveres med integrert navigasjonsfunksjon (ekstrautstyr), og velger du et JBL-lydanlegg designet av Andrea Bocelli (ekstrautstyr), er du også garantert førsteklasses lyd i bilen.

  Du kan også oppdatere infotainmentsystemet og nettbaserte tjenester hvor og når som helst med trådløse oppdateringer uten å måtte besøke verkstedet. Det gjør det enkelt å holde seg oppdatert med det siste nye.

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY 

  I nye Fiat 500e kan du bruke Apple CarPlay. Koble iPhonen din til den 10,25 tommer store Uconnect™-skjermen, og betjen Apple CarPlay trådløst med stemmstyringsfunksjonen Siri eller på berøringsskjermen. Med trådløs Apple CarPlay kan du bruke iPhonen din i bilen på en smart og trygg måte. Du kan få veibeskrivelser, ringe, sende og motta meldinger og lytte til Apple Music, lydbøker eller podkaster mens du fortsatt holder fokus på veien.  

  CarPlay, iPhone og Siri er registrerte varemerker for Apple inc. 

  Klikk her for å se kompatible enheter. 

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™ 

  I nye Fiat 500e kan du også bruke Android Auto™ og koble til kompatible telefoner trådløst. Når smarttelefonen er koblet til bilen, vises appene dine på den 10,25 tommer store Uconnect™-skjermen. Du har tilgang til musikken og kontaktene dine, og med Google Maps kan du se kart og trafikkforhold i sanntid på berøringsskjermen uten at det går ut over sikkerheten.

  Google, Google Play og Android Auto er varemerker som tilhører Google LLC. 
  Hvis du vil bruke Android Auto på skjermen i bilen, må du ha en Android Auto-kompatibel bil, en Android-telefon som bruker Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen. 
  Du må ha følgende for å bruke Android Auto trådløst:  Smarttelefon med Android 11.0 og wifi-nettverk på 5 GHz. I EU må smarttelefoner oppfylle ytterligere krav for å kunne bruke wifi-nettverket på 5 GHz i bilen. Google- eller Samsung-smarttelefon med Android 10.0. Samsung Galaxy S8-, Galaxy S8+- eller Note 8-telefon med Android 9.0. 

  Klikk her for å se kompatible enheter. 

  LYDOPPLEVELSE I SÆRKLASSE

  Enestående lyd med to italienske ikoner, nye Fiat 500 og den kjente tenoren Andrea Bocelli. Nye Fiat 500 La Prima by Bocelli er utstyrt med et førsteklasses VR-lydanlegg fra JBL som er utviklet i samarbeid med Andrea Bocelli.

  ULIKE ARENAER, UNIKE OPPLEVELSER
  Velg mellom fire virtuelle arenaer med unike akustiske karakteristikker når du hører på musikk eller podkaster. Med to diskanthøyttalere, to mellomtonehøyttalere, to fulltonehøyttalere, basshøyttaler og forsterker sørger lydanlegget fra JBL for en imponerende lydopplevelse i bilen.

  #1 MY MUSIC ROOM

  Forvandle din nye Fiat 500 La Prima by Bocelli til et intimt musikkrom. De akustiske innstillingene kjennetegnes av varme toner som gir musikken et nært og personlig preg.
  Passer til akustisk (unplugged), folk/akustisk, pop og hiphop.

  "Som favorittrommet mitt for musikklytting hjemme – en avslappende oase med perfekt lyd." -Andrea Bocelli

  #2 MY RECORDING STUDIO

  Fyll bilen med lyden av favorittmusikken eller favorittpodkasten din med fantastisk akustikk og innstillinger som gir deg følelsen av å være i din egen boble – som i et platestudio.
  Passer til jazz, blues, kammermusikk og podkaster.

  "Akustikken i mitt eget studio – et intimt rom skreddersydd for artister som søker perfeksjon." -Andrea Bocelli

  #3 G. VERDI OPERA HOUSE, PISA

  Lytt og ta inn musikken som om du er til stede i salen og har de beste setene. La deg omslutte av musikken og et naturtro og engasjerende lydbilde.
  Passer best til orkestermusikk, opera og orkesterbasert filmmusikk.

  "Jeg debuterte i Teatro Verdi i Pisa, en av de vakreste salene i verden. Vi har kartlagt akustikken i teateret for å gi deg en ekte operahusopplevelse." -Andrea Bocelli

  #4 MY OPEN AIR ARENA

  Fyll nye Fiat 500 La Prima by Bocelli med den karakteristiske lyden og stemningen fra en stor arena, og få opplevelsen av å være til stede midt blant publikum.
  Passer best til livekonserter. .

  "Akustikken er inspirert av Teatro del Silenzio, min egen toskanske amfiscene, der naturens stillhet danner bakteppet for utendørsopptredener." - Andrea Bocelli