Skip to content Skip to navigation

EKSTERIØR

Elektriske Fiat 500e kjennetegnes av et moderne og kompakt design som er inspirert av sitt italienske opphav.

ÅPEN HIMMEL

Ta deg en kjøretur under åpen himmel og nyt frihetsfølelsen i den første elektriske kabrioleten med fire seter.

17-TOMMERS LETTMETALLFELGER

Tofargede 17-tommers lettmetallfelger i diamantfinish.

FORTID MØTER FREMTID

LED-sideblinklysene er inspirert av stilen til den ikoniske 1957-modellen av Fiat 500. En historisk detalj som knytter tradisjon og nyskaping sammen.

NØKKELFRI ADGANG

Dørhåndtaket med nytt design og elektrisk låsesystem er mer stilrent og enklere å bruke enn på noen tidligere 500-modell. Det er bare å trykke på knappen på innsiden av håndtaket, åpne døren og sette seg inn.

INTERIØR

Interiøret i Fiat 500e kombinerer italiensk eleganse med ledende teknologi.

SETER MED FIAT-MONOGRAM

Stilrent interiør med seter trukket i et mykt materiale dekorert med Fiat-monogram. Det nye setedesignet forener eleganse og komfort.

IKONISK SIGNATUR

De nye utgavene av 500 Hatchback, Cabrio og 3+1 har det klassiske 500-emblemet på rattet som er trukket i et mykt, tofarget materiale. Rattdesignet har tydlige referanser til det stilrene rattet med to eiker i 1957-modellen av Fiat 500.

INFOTAINMENTSYSTEM MED NAVIGASJON

Hør på musikk, naviger og koble til enhetene dine i 500e Hatchback, Cabrio og 3 + 1. Berøringsskjerm på 10,25" tommer med smarttelefonlignende grensesnitt, rask Bluetooth-tilkobling og støtte for trådløs Apple CarPlay og Android gir deg den ultimate infotainmentopplevelsen.

DASHBORD

Dashbordpanelet er kledd i økologisk, bærekraftig og mykt kunstskinn. Dette er en designendring som gjenspeiler ønsket om en mer bærekraftig fremtid.
Bildene er bare ment som illustrasjoner og noen av dem kan vise versjoner, utstyr og tilbehør som bare er tilgjengelig på forespørsel og mot et pristillegg. Tilgjengelige farger og setetrekk kan variere av tekniske, konstruksjonsmessige eller kommersielle årsaker og er kanskje bare tilgjengelige for biler på lager.