Skip to content Skip to navigation

UNIKE KJØRE- OG LYDOPPLEVELSER 

INFOTAINMENT  

Cinerama-infotainmentsystemet i Fiat 500e Hatchback, Cabrio og 3 + 1 har en krystallklar skjerm på 10,25 tommer. Systemet har ultrarask Bluetooth som kobler til alle smarttelefonene i bilen innen fem sekunder fra døren åpnes. Infotainmentsystemet er enkelt å bruke med et smarttelefonlignende grensesnitt som kan tilpasses med ulike skjermoppsett. Systemet har i tillegg stemmestyring som forstår naturlig tale. Du aktiverer stemmestyringen ved å si «Hey Fiat».

Systemet kan også leveres med integrert navigasjonsfunksjon (ekstrautstyr), og velger du et JBL-lydanlegg (ekstrautstyr) er du også garantert førsteklasses lyd i bilen.

Du kan også oppdatere infotainmentsystemet og nettbaserte tjenester hvor og når som helst med trådløse oppdateringer uten å måtte besøke verkstedet. Det gjør det enkelt å holde seg oppdatert med det siste nye. 

TRÅDLØS APPLE CARPLAY 

I Fiat 500e kan du bruke Apple CarPlay. Koble iPhonen din til den 10,25 tommer store Uconnect™-skjermen, og betjen Apple CarPlay trådløst med stemmstyringsfunksjonen Siri eller på berøringsskjermen. Med trådløs Apple CarPlay kan du bruke iPhonen din i bilen på en smart og trygg måte. Du kan få veibeskrivelser, ringe, sende og motta meldinger og lytte til Apple Music, lydbøker eller podkaster mens du fortsatt holder fokus på veien.  

CarPlay, iPhone og Siri er registrerte varemerker for Apple inc. 

Klikk her for å se kompatible enheter. 

TRÅDLØS ANDROID AUTO™ 

I Fiat 500e kan du også bruke Android Auto™ og koble til kompatible telefoner trådløst. Når smarttelefonen er koblet til bilen, vises appene dine på den 10,25 tommer store Uconnect™-skjermen. Du har tilgang til musikken og kontaktene dine, og med Google Maps kan du se kart og trafikkforhold i sanntid på berøringsskjermen uten at det går ut over sikkerheten.

Google, Google Play og Android Auto er varemerker som tilhører Google LLC. 

Hvis du vil bruke Android Auto på skjermen i bilen, må du ha en Android Auto-kompatibel bil, en Android-telefon som bruker Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen. 
Du må ha følgende for å bruke Android Auto trådløst: 
Smarttelefon med Android 11.0 og wifi-nettverk på 5 GHz. I EU må smarttelefoner oppfylle ytterligere krav for å kunne bruke wifi-nettverket på 5 GHz i bilen. Google- eller Samsung-smarttelefon med Android 10.0. Samsung Galaxy S8-, Galaxy S8+- eller Note 8-telefon med Android 9.0. 

Klikk her for å se kompatible enheter. 

500 LA PRIMA

Sammen med dyktige JBL-ingeniører har Fiat utviklet en førsteklasses lydopplevelse som er perfekt følge på alle kjøreturer. Fire virtuelle arenaer med fire unike lydlandskap gir deg ubegrensede måter  å nyte reisen på. JBL Premium Audio er kalibrert for å skape den aller beste akustikken og lydopplevelsen til alle musikksjangere og podcaster.

500 La Prima er den mest komplette utgaven av Fiat 500e og forener det beste av komfort og teknologi.