Skip to content Skip to navigation

TILKOBLING

Fiat 500e Hatchback, Cabrio og 3 + 1 kan leveres med en rekke nettbaserte funksjoner du kan bruke både i og utenfor bilen, inkludert en egen mobilapp. Med Fiat-appen får du tilgang til din Fiat 500e når og hvor som helst. 

MY ASSISTANT

My Assistant gir deg ekstra trygghet uansett hvor du drar. Du kan utløse nødanrop med en knapp i taket*, og du kan kontakte et hjelpesenter eller veihjelp fra Fiat-appen eller berøringsskjermen i bilen. 

* Du kan ikke utløse nødanrop fra berøringsskjermen i bilen eller Fiat-appen.

MY REMOTE

Med My Remote kan du kommunisere med Fiat 500e fra smarttelefonen og finne ut hvordan du kan forbedre kjørestilen din. I mobilappen får du Eco Score og tips om hvordan du kan få lengst mulig rekkevidde. Med My Remote kan du også låse og låse opp dørene, sjekke om vinduene er lukket, starte/stoppe motoren og sjekke ladenivået. Du kan også stille inn oppvarming eller kjøling før du setter deg i bilen, og fjernstyre lading. Med stemmeassistenttjenesten «At-Home Digital Assistant» kan du i tillegg kommunisere med bilen når du ikke er i bilen. 

MY CAR

My Car gir deg oppdatert informasjon om bilens status. Du kan blant annet følge med på dekktrykk, kilometerstand og vedlikeholdsinformasjon i Fiat-appen eller på skjermen i bilen.

MY NAVIGATION

Med My Navigation er det enkelt å finne frem dit du skal. Du kan overføre reisemålet fra Fiat-appen til navigasjonssystemet i bilen med et tastetrykk. Du får det nyeste innen ruteplanlegging med tips og anbefalinger for elektrisk kjøring, for eksempel visning av alle ladestasjoner langs ruten. På infotainmentskjermen i Fiat 500e vises reisemålet ditt med oppdatert trafikkinformasjon, værmeldinger, varsler om fotobokser langs ruten og tilgjengelig rekkevidde. Du kan i tillegg se hvilke reisemål du kan nå med gjenværende batterinivå, både i Fiat-appen og på skjermen i bilen.