Fiat Tipo Stasjonsvogn: komfort og egenskapene til en Tipo, men med enda mer plass til familien.

Teknologi

Tipo Station Wagon - infotainment technology

Alt under kontroll

Spill favorittmusikken din, aktiver kartet, logg inn på Facebook og Twitter eller kutt utslippene dine: som standard teknologi på Tipo Stasjonsvogn har alt dette blitt enda enklere.

Fiat Tipo Station Wagon - Uconnect™

Barnevennlig for alle passasjerne

La barna bli en del av kjøreturen. La dem høre på favorittmusikken på Deezer eller TuneIn, eller koble til smarttelefonen til Uconnect™ 7” HD LIVE systemet. Du trenger ikke å forstyrre dem med mindre du ønsker å høre på nyhetene på Reuters eller sjekke om du er på sporet med TomTom 3D kart. Og hvis du står parkert og venter på barna, len deg tilbake og nyt nyhetsfeeden fra Facebook eller Twitter.

Fiat Tipo Station Wagon - Uconnect™ NAV

Gå der NAVI tar deg

La teknologien gi deg en hjelpende hånd: ta i bruk 3D TomTom kartet, aktiver TMC trafikkbulletiner eller beregn den raskeste ruten til destinasjonen ved hjelp av TomTom IQ Routes. Slik at du enkelt kan nyte kjørturen.

Tipo Station Wagon - ecodrive mycar

Spar energi

Tipo Stasjonsvogn elsker energieffektivitet: derfor inkluderer Uconnect™ systemet eco:Drive teknologi, som overvåker drivstofforbruket og utslipp; og med my:Car, kan du lokalisere bilen din hvis du har glemt hvor du har parkert. Slik at du slipper å kaste bort energi.

Fiat Tipo Station Wagon - rearview camera

Parkering. Null stress.

Du kan alltid få noen til å hjelpe deg med å parkere, men hva om du hadde en assistant om bord til enhver tid? Med et ryggekamera som kan integreres med Uconnect™ systemet, har parkering aldri vært så lett.