EKSTERIØR

PANORAMASOLTAK

Nyt utsikten til himmelen og naturen rundt deg når du sitter i bilen.

LYS OPP MORGENDAGEN

Det komplette LED-lyset med «Infinity»-signaturen vil gi deg bedre oversikt over veien, og har et fornyet, men alltid gjenkjennelig 500-utsende.

FRA FORTIDEN TIL FREMTIDEN

LED-blinklysene på siden er inspirer av den enkle stilen 57-modellen av Fiat 500 hadde. En tradisjonsrik detalj som hyller den samme ånden som inspirerte fortiden vår og som leder oss inn i morgendagen.

ENKLERE FRA FØRSTE BERØRING

Det elektriske dørhåndtaket med nytt design og elektriske låsesystem vil ha et mer stilrent utseende og være enklere enn noen tidligere 500-modell. Bare trykk inn knappen på innsiden for å åpne bilen og sett deg komfortabelt inn.

17" LETTMETALLFELGER

Ikonisk fra topp til tå – med tofargede lettmetallfelger på 17″ i diamantfinish.

EGET EMBLEM

Fordi det å være den første elbilen produsert av Fiat definitivt er verdt å markere.

INTERIØR

DASHBOARD

Kledd dashbordpanel: en designendring som gjenspeiler ønsket om en mer bærekraftig fremtid.

OPPLEV ET NYTT INTERIØR

Romslighetsrevolusjonen inne i bilen starter med fraværet av midtpassasjen, noe som skaper bedre romslighet og komfort.

SETER MED MONOGRAM

Seter med Fiat monogram, svært tilpassbare med en 6-trinns regulering og mer omsluttende. Den nye setestilen kombinerer eleganse og komfort med mer bærekraftig innovasjon.

INFOTAINMENTSYSTEM PÅ 10,25" MED NAVIGASJON

Lytt til musikk, naviger og koble til enhetene dine. Smarttelefonlignende grensesnitt på en berøringsskjerm på 10,25″, rask Bluetooth-tilkobling som er kompatibel med trådløse projeksjonssystemer: den ultimate infotainmentopplevelsen.

EN IKONISK SIGNATUR

En egen logo med det klassiske 500-emblemet fremhever det stilige rattet, som er utformet på nytt for å minne om det stilrene rattet med to eiker i 57-modellen av Fiat 500.