DESIGNET FOR FREMTIDEN

Velkommen til helt nye, elektriske Fiat 500. nye Fiat 500 er mer avansert enn noen sinne, men den der først og fremst en smidig elbil som oser av italiensk stil. Den inspirerer til forandring – for mennesker og verden – Nå og i fremtiden.

FAKTA

320 km
rekkevidde, blandet kjøring WLTP*

5 min
hurtiglading gir 50 km kjøring*

Sherpa-mode
Spar energi og nå målet ditt

One Pedal
Bruk en pedal til både å akselerere og bremse

VARIANTER

Nye Fiat 500 tilbys i tre ulike varianter, og med flere ulike utstyrsnivåer og spesialutgaver – Alle for å passe dine ønsker og behov. Oppdag mulighetene og velg din favoritt

Fiat 500e Hatchback

500 er en halv-combi med det klassiske karosseriet. Med 3 er den like elegant og orginal som den opprinnelige Cinquecento fra 1957.

500e Cabriolet

Fiat 500e Cabriolet er symbolet på La Dolce Vita og er en fantastisk frihetsopplevelse. Opplev vinden i håret, og lytt til bylivet eller den vakre landsbygda når du kjører uten en lyd fra den elektriske motoren.

500e 3+1

Fiat 500e 3+1 har noe som kabriolet og hatchback-variantene mangler – en tredje dør på passasjersiden. De første ikoniske modellene av 500 fra 1957 hadde dører som åpnet bakover. Dette designuttrykket er nok et bevis på at de tidligere generasjonene av Fiat 500 er med inn i fremtiden.