REDUSER KARBONFOTAVTRYKKET DITT

Når du velger den nye 500(RED) hjelper du både mennesker og planeten vår. Når du kjører den helelektriske Fiat 500 er du med på å redusere utslippene dine.

SOM SKAPT FOR BYKJØRING

Med et stort batteri på 42kWh og en rekkevidde på opptil 320 km er Fiat 500(RED) den perfekte bybilen som dekker alle behov, fra daglig pendling til lengre turer. 

Illustrasjon av instrumentpanel som viser kilometerstand

FULLADET OG KLAR

Fiat 500(RED) lades enkelt og greit både ute og hjemme. Vi tilbyr flere løsninger for hjemmelading, og bilen kan lades på alle offentlige hurtigladestasjoner. Dermed er du godt dekket over hele landet.

På farten kan du benytte deg av både standard ladepunkter og hurtigladestasjoner.

Ladekabel plugget inn i ladeutgangen

SHERPA-MODUS

Sherpa-modus er en smart kjøreinnstilling som sparer energi. Den optimaliserer strømforbruket ved bruk av klimaanlegg og begrensing av hastighet eller akselerasjon.

Illustrasjon av sherpamodus i instrumentpanelet

HURTIGLADING

Fiat 500(RED) lades raskt, og er klar til en hel dags kjøring innen kaffepausen er over: under 10 minutters hurtiglading gir en rekkevidde på 50 km.

Ladekabel

DINE KJØREVANER KAN ENDRE REKKEVIDDEN

Flere faktorer kan endre el-bilens rekkevidde som reduseres ved høye hastigheter. Om du for eksempel kjører i 130 km/t (som også er langt over fartsgrensen!), vil rekkevidden nesten halveres sammenlignet med WLTP-syklusen. Jevn akselerasjon og skånsom bruk av bremsing kan øke rekkevidden med 15% – 20%. Et godt tips kan være å forvarme eller kjøle ned bilen før du legger i vei. Det kan øke rekkevidden med inntil 40%.

Rød 500(RED)

ENKEL OPPLADING HJEMME

Den eksklusive easyWallbox gir deg din egen ladestasjon hjemme. Den er klar til bruk med «plug&play»-teknologi og krever bare en tilgjengelig stikkontakt. Du kan kommunisere med den via Bluetooth, slik at du enkelt kan kontrollere batteriets status. EasyWallbox har et stabilt energisystem som forhindrer strømbrudd i hjemmet. Dersom du oppgraderer til 7,4 kW (krever innstallasjon av autorisert installatør) kan du lade din 500(RED) vesentlig hurtigere.

Ladestasjon easyWallbox

KOBLE TIL OG LAD

Connected Wallbox er en avansert hjemmeladingsløsning med nettforbindelse. Den kan også benyttes på trefasesystemer opp til 22kW. Connected Wallbox lar deg starte og styre ladesekvenser via Bluetooth. Wi-Fi og mobilnett. Du kan styre energiforbruket, se hvem som bruker wallboxen, optimalisere ladetidspunkt i forhold til strømprisen og mye mer.

Connected Wallbox