EKSTERIØR

For å støtte organisasjonen (RED), kjennetegnes eksteriøret på spesialutgaven 500(RED) av unike og røde designelementer; dekaler, sidespeil og frontgrillen er alle lakkert i den deilige rødfargen.

IKONISK RØD

En ny farge for å hjelpe, den samme unike og ikoniske stilen som nye Fiat 500.

Rød 500(RED)

DEN MEST ETISKE UTGAVEN NOENSINNE

I den mest etiske utgaven av Fiat 500 noensinne, minner alle detaljene deg på valget om å støtte (RED). Ta for eksempel en titt på detaljen under bakvinduet: 500(RED)-logoen på en forkrommet, svart plate.

Logodetalj under bakvinduet

DIN FARGE

Vis deg frem i rødt og la alle se på deg! Oppdag alle de rødlakkerte detaljene: logoen foran og bak, sidespeil og hjulkapslene.

Fiat 500 logo i front og bak

PÅLITELIGHET OG STIL

Valgfrie 16″ polerte lettmetallfelger med den nye røde logoen på hjulkapslene.

Felg med 500 logoen

INTERIØR

Designet og detaljene til Fiat 500(RED) får deg i godt humør og minner deg på valget om å støtte (RED). Kabinen er luftig og romslig, setene kledd i Sequal™-stoffet er gode og holdbare, og justeringsmulighetene mange. Om du foretrekker å ha god oversikt og sitte høyt og langt frem, eller du synes det er bedre å sitt mer tilbakelent finnes det justeringsmuligheter i sete og ratt for begge deler.

RØD SKJØNNHET

Det nye rødmalte dashbordet er skjønnheten du har lett etter med funksjoner som lar deg nyte reisene dine med stil.

Oversikt over dashboardet

EGNE GULVMATTER

Eleganse spiller hovedrollen i nye 500(RED), og du kan finne det overalt. Se ned på føttene dine og oppdag gulvmattene med røde sømmer.

*Bildet er kun illustrativt og kan avvike fra tilgjengelige biler.

Dørmatte med rød 500(RED) logo

STYRT AV FØLELSER

Oppdag det førsteklasses «soft touch»-rattet med den nye røde logoen og opplev all den kraften du trenger i hendene dine.

Nærbilde av rattet med rød 500-logo

NØKKELEN TIL UNIKHET

Det egne dekselet til nøkkelen er en liten detalj som utgjør en stor forskjell. En stilig detalj som skiller seg ut uansett hvor du er.

Rødt nøkkeldeksel med inngravert 500 logo