INSPIRERT AV MENNESKER

(RED) og Fiat er et unikt partnerskap som gjennom salg av Fiat(RED) biler er med på å bekjempe helserelaterte nødsituasjoner og pandemier. (RED) er en organisasjon som bekjemper globale helsekriser som AIDS og Covid-19. Hver gang du kjøper et (RED)-produkt blir en donasjon gitt til Global Fund som støtter omsorgstjenester og organiserer forebyggende aktiviteter til de mest trengende i samfunnet.

Vi er stolte over å være en del av (RED)-organisasjonen. Gjennom partnerskapet har Fiat forpliktet seg til å være en støttespiller,  og vi donerer minst fire millioner dollar til The Global Fund frem til 2023 for å hjelpe til med å bekjempe helserelaterte kriser i verden.

Kollage med tre bilder: felg med fiat-logo, rød 500, logodetalj under vindu

DEN MEST ETISKE UTGAVEN NOENSINNE

I den mest etiske utgaven av Fiat 500 noensinne minner alle detaljene deg på valget om å støtte (RED). Det særegne og komfortable Fiat 500-interiøret har fått røde detaljer, unikt for (RED)-versjonen. På utsiden av bilen er logoen foran og bak, sidespeilene og hjulkapslene lakkert i den deilige rødfargen.

Selvom 500(RED) har mange unike detaljer, har den selvfølgelig alle egenskapene som gjør nye Fiat 500 til den perfekte bybilen. Du har perfekt oversikt, den er lett på rattet og responsen fra pedalene føles naturlig. Mer lettkjørt enn dette blir det ikke.

Kollage med tre bilder: dashboard, nøkkeldeksel, logodetaljer

BYKJØRING OPP TIL 460 KM 

320km rekkevidde, blandet kjøring WLTP

 

SHERPA-MODE

sparer energi så du når målet ditt

 

HURTIGLADING

en her dags kjøring på under 10 minutter (50km)

ET GODT INNEKLIMA

Flere av elementene i Fiat(RED) har blitt behandlet med et biocidstoff som ivaretar et godt inneklima i bilen og fjerner uønskede virus og bakterier.

Luftfilteret til klimakontrollsystemet sørger for å fjerne uønskede organismer med svært effektiv virkning*. Effektiviteten av behandlingen påvirkes av bruksforholdene til bilen, og filteret må skiftes i tråd med bilens vedlikeholdsplan. Setestoffet, rattet og bagasjerommet er også behandlet med biocidstoff som gir en effektiv og langvarig** beskyttelse mot bakterier og sopp.

Kollage med tre biler; seter, bakside av rød 500, ratt

*<99,9% på behandlingstidspunktet

**opptil 95% ved behandlingstidspunktet