EKSTERIØR

Helt siden 1957 har designet vært en stor del av Fiat 500. På Fiat 500e finner du mange store og små detaljer som sammen skaper et moderne og stilfullt uttrykk samtidig som uttrykket fra originalen er beholdt.

ARVEN ETTER ET IKON

Nyt følelsen av “la dolce vita” under åpen himmel i verdens første elektriske 4-seters cabriolet, med automatisk kalesje av høy kvalitet.

LYS OPP TILVÆRELSEN

LED-frontlyset med «Infinity»-signaturen vil gi deg bedre oversikt over veien, og har et fornyet, men alltid gjenkjennelig 500-utseende. Linjen som går rundt bilen gjør at lyktene får et morsomt og sjarmerende uttrykk, og «øyelokkene» gjør at de oppleves som runde.

FRA FORTIDEN TIL FREMTIDEN

LED-blinklysene på siden er inspirert av den enkle stilen som den ikoniske 57-modellen hadde. En tradisjonsrik detalj som knytter tradisjon og nyskaping sammen.

NØKKELFRI ADGANG

Dørhåndtaket med nytt design og elektrisk låssystem er mer stilrent og enklere å bruke enn på noen tidligere 500-modell. Det er bare å trykke på knappen, åpne døren og sette seg inn.

17" LETTMETALLFELGER

Ikonisk fra topp til tå – med tofargede lettmetallfelger på 17′′ i diamantfinish.

EGET EMBLEM

En designdetalj som markerer at 500e er første elbilen produsert av Fiat.

INTERIØR

Designet til Fiat 500e får deg i godt humør og gir deg litt italiensk hverdagsmagi. Kabinen er lys, luftig og romslig. Setene er gode og justeringsmulighetene mange. Om du foretrekker å ha god oversikt og sitte høyt og langt frem, eller du synes det er bedre å sitt mer tilbakelent finnes det justeringsmuligheter i sete og ratt for begge deler.

DASHBOARD

Dashbordpanel kledd i økologisk kunstskinn: en designendring som gjenspeiler ønsket om en mer bærekraftig fremtid.

OPPLEV ET NYTT INTERIØR

Fraværet av midtkonsoll er med på å skape et romslig og komfortabelt interiør.

DESIGNSETER MED 6-TRINNS REGULERING

Setene er trukket i økologisk kunstskinn, dekorert med Fiat 500 monogram, har 6-trinns regulering og gir støtte og komfort for alle kroppsformer. Den nye setestilen kombinerer eleganse og komfort med bærekraftig innovasjon.

INFOTAINMENTSYSTEM PÅ 10,25" MED NAVIGASJON

Lytt til musikk, naviger og koble til enhetene dine. Smarttelefonlignende grensesnitt på en 10,25″, berøringsskjerm, rask Bluetooth-tilkobling som er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto gir den ultimate infotainment-opplevelsen.

EN IKONISK SIGNATUR

En egen logo med det klassiske 500-emblemet fremhever det stilige rattet, som er utformet med tydelig referanse til det stilrene rattet med to eiker i 57-modellen av Fiat 500.