DEN NYE 500 CABRIO

Det er ikke mange biler som kan titulere seg med ikon – det kan den italienske småbilen Fiat 500 med historie helt tilbake til 1957. Med sine praktiske og økonomiske egenskaper var Fiat 500 perfekt for småkjøring i trange bygater. I dag har Fiat 500 fremdeles mange av de samme egenskapene som originalen, men den nye elbil-generasjonen har det siste innen sikkerhet, teknologi og mobilitet – Fiat 500 er klar for det nye tiåret.

Lys blå Cabrio 500 i bybilde

Fiat 500e Cabriolet er symbolet på La Dolce Vita – det søte livet – og gir en herlig følelse av frihet. Opplev vinden i håret og lytt til omgivelsene mens du kjører uten en lyd fra den elektriske motoren.

IKONISK EKSTERIØR

Fiat 500e er en avansert, smidig elbil med klassisk italiensk sjarme og stil. Den inspirerer til forandring, fornuft og følelser – for mennesker som lever nå og tenker fremover.

Detaljbilde av eksteriør på Cabrio

DESIGNET FOR FREMTIDEN

Fiat 500e er perfekt som bybil. Med sin sjarm smyger den seg lydløst gjennom smale passasjer, smågater og parkeringshus. Du har perfekt oversikt, den er lett på rattet og responsen fra pedalene føles naturlig. Mer lettkjørt enn dette blir det ikke.

 

BYKJØRING OPP TIL 460 KM

320 km rekkevidde, blandet kjøring WLTP.

SHERPA-MODE

sparer energi så du når målet ditt.

HURTIGLADING

en hel dags kjøring med 5 minutters opplading (50 km).

OPPLEV ET NYTT INTERIØR

Fiat 500e er en liten elbil med stil og sjarm som ikke går på kompromiss med komfort og sikkerhet. Dette er en bil full av lekent design, teknologi og utstyr.

Kollage med tre bilder: Forseter, ratt og logo i sete

UTSTYRSNIVÅER

LA PRIMA

Seter i økologisk skinn med Fiat 500 monogram.

Full LED «Infinity»-lykter.

17″ lettmetallfelger.

10,25″ berøringsskjerm.

360° droneperspektiv og ryggekamera med dynamiske linjer.