ELEKTRISKE FUNKSJONER

SOM SKAPT FOR BYKJØRING

Med en rekkevidde på 320 km er Fiat 500e den perfekte bybilen som dekker alle behov, fra daglig pendling til lengre turer. Og når den brukes utelukkende til urban kjøring, utvides rekkevidden til inntil 460 km.

Illustrasjon av instrumentpanel som viser kilometerstand

FULLADET OG KLAR

Fiat 500e lades enkelt og greit både ute og hjemme. Vi tilbyr flere løsninger for hjemmelading, og bilen kan lades på alle offentlige hurtigladestasjoner. Dermed er du godt dekket over hele landet.

På farten kan du benytte deg av både standard ladepunkter og hurtigladestasjoner.

SHERPA-MODUS

«Sherpa-modus» er en smart kjøreinnstilling som sparer energi. Den optimaliserer strømforbruket ved bruk av klimaanlegg og begrensing av hastighet eller akselerasjon.

Illustrasjon av sherpamodus i instrumentpanelet

HURTIGLADING

Fiat 500 la Prima lades raskt, og er klar til en hel dags kjøring innen kaffepausen er over: 5 minutters hurtiglading gir rekkevidde på 50 km.  80 % av full batterilading nås etter 35 minutter. Type 3 ladekabel følger med, slik at bilen kan lades på en hvilken som helst offentlig hurtigladestasjon.

Ladekabel

DINE KJØREVANER KAN ENDRE REKKEVIDDEN

Flere faktorer kan endre el-bilens rekkevidde. Den reduseres ved høye hastigheter. Om du for eksempel kjører i 130 km/t (som også er langt over fartsgrensen!), vil rekkevidden nesten halveres sammenlignet med WLTP-syklusen. Jevn akselerasjon og skånsom bruk av bremsing kan øke rekkevidden med 15%-20 %. Et godt tips kan være å forvarme eller kjøle ned bilen før du legger i vei. Det kan øke rekkevidden med inntil 40%.

ENKEL OPPLADING HJEMME

Den eksklusive easyWallbox gir deg din egen ladestasjon hjemme. Den er klar til bruk med «plug&play»-teknologi og krever bare en tilgjengelig stikkontakt. Du kan kommunisere med den via Bluetooth, slik at du enkelt kan kontrollere batteriets status. EasyWallbox har et stabilisert energisystem som forhindrer strømbrudd i hjemmet. Dersom du oppgraderer til 3,7 kW (krever installasjon av autorisert installatør) kan du lade din 500e La Prima vesentlig hurtigere.

Ladestasjon easyWallbox

KOBLE TIL OG LAD

Connected Wallbox er en avansert hjemmeladingsløsning med nettforbindelse. Den kan også benyttes på trefasesystemer opp til 11 kW. Connected Wallbox lar deg starte og styre ladesekvenser via Bluetooth, Wi-Fi og mobilnett. Du kan styre energiforbruket, se hvem som bruker wallboxen, optimalisere ladetidspunkt i forhold til strømprisen, og mye mer.

Connected Wallbox

ENKEL OPPLADING NÅR DU ER UTE

Ved hjelp av den medfølgende type 3-kabelen kan du lade 500 la Prima ved offentlige ladestasjoner.