DEN NYE 500 3+1

Det er ikke mange biler som kan titulere seg med ikon – det kan den italienske småbilen Fiat 500 med historie helt tilbake til 1957. Med sine praktiske og økonomiske egenskaper var Fiat 500 perfekt for småkjøring i trange bygater. I dag har Fiat 500 fremdeles mange av de samme egenskapene som originalen, men den nye elbil-generasjonen har det siste innen sikkerhet, teknologi og mobilitet – Fiat 500 er klar for det nye tiåret.

Rosa 3+1 variant

Fiat 500e 3+1 har noe som cabriolet- og hatchback-variantene mangler – en tredje dør på passasjersiden. Den åpnes bakover, akkurat som dørene på de første modellene av 500 fra 1957. Slik får du bedre tilgang til baksete, og passasjerene kommer seg lettere inn og ut av bilen. Nok et eksempel på at Fiat 500 sitt ikoniske design bringer fortid og fremtid sammen.

IKONISK EKSTERIØR

Fiat 500e er en avansert, smidig elbil med klassisk italiensk sjarme og stil. Den inspirerer til forandring, fornuft og følelser – for mennesker som lever nå og tenker fremover.

Detaljbilde av eksteriør på 3+1

DESIGNET FOR FREMTIDEN

Fiat 500e er perfekt som bybil. Med sin sjarm smyger den seg lydløs gjennom smale passasjer, smågater og parkeringshus. Du har perfekt oversikt, den er lett på rattet og responsen fra pedalene føles naturlig. Mer lettkjørt enn dette blir det ikke.

BYKJØRING OPP TIL 460 KM

320 km rekkevidde, blandet kjøring WLTP.

SHERPA-MODE

sparer energi så du når målet ditt

HURTIGLADING

en hel dags kjøring med 5 minutters opplading (50 km).

OPPLEV ET NYTT INTERIØR

Fiat 500e er en liten elbil med stil og sjarm som ikke går på kompromiss med komfort og sikkerhet. Dette er en bil full av lekent design, teknologi og utstyr.

UTSTYRSNIVÅER

LA PRIMA

Seter i økologisk skinn med Fiat 500 monogram.

Full LED «Infinity»-lykter.

17″ lettmetallfelger.

10,25″ berøringsskjerm.

360° droneperspektiv og ryggekamera med dynamiske linjer.