Nye 500cab Passion

  NYE 500 KABRIOLET

  PASSION

  ENDRE MODELL
  Velg en av fargene, som alle er inspirert av naturen:

  Velg en av fargene, som alle er inspirert av naturen:

  ELEKTRISKE FUNKSJONER

  TEKNOLOGI

  Den splitter nye 500 PASSION kabriolet er utstyrt med teknologi som forbedrer sikkerheten mens du kjører, og som lar deg nyte tiden ombord i bilen.

  INFOTAINMENT

  Det splitter nye UconnectTM Infotainment-systemet i den nye Fiat 500 PASSION kabriolet med sin lyse 7"-skjerm, er alltid bredt og klart foran øynene dine. Den ultraraske Bluetooth-paringen kobler til alle smarttelefonene i bybilen på mindre enn 5 sekunder fra døren åpnes.
  Systemet tilbud en intuitiv, enkel-å-bruke tilbassbart grensesnitt, hvor føreren selv kan sette opp skjerm-layout utifra deres egne preferanser. Du kan tråløst koble på din smarttelefon og finne dine favorittapper på skjermen. Den nye 500 tilbyr også en trådløs mobillader slik at du alltid er tilkoblet og ladet.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY

  Koble iPhone til skjermen på 7" for Uconnect™, og kontroller Apple CarPlay trådløst med Siri-stemmekontroll eller via berøringsskjermen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måten å bruke iPhone i bilen på. Du kan få veibeskrivelser, ringe, sende og motta meldinger og lytte til Apple Music, lydbøker eller podcaster mens du fortsatt holder fokus på veien.

  Klikk her for å utforske alle de kompatible enhetene.

  CarPlay, iPhone og Siri er registrerte varemerker for Apple inc.

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™

  Den splitter nye 500 Mid kabriolet er også kompatibel med Android Auto™, og kan kobles til trådløst (med kompatible telefoner). Når smarttelefonen er koblet til bybilen, viser det brukervennlige grensesnittet appene dine på Uconnect™-skjermen på 7". Du kan styre musikk og kontakter, og takket være Google Maps kan du utforske kart og trafikkforhold i sanntid, direkte fra berøringsskjermen og uten å påvirke sikkerheten.

  Google, Google Play, Android Auto er varemerker som tilhører Google LLC.

  Hvis du vil bruke Android Auto på bilskjermen, trenger du et Android Auto-kompatibelt kjøretøy, en Android-telefon som bruker Android 5.0 eller nyere samt Android Auto-appen.

  For å bruke Android Auto Wireless må du ha en av følgende
  • En smarttelefon med Android 11.0 og et Wi-Fi-nettverk på 5 GHz. I EU må smarttelefoner oppfylle ytterligere forskriftsmessige krav for å kunne bruke Wi-Fi-nettverket på 5 GHz i bilen.
  • Google eller Samsung smarttelefon med Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + eller Note 8-telefon som bruker Android 9.0.

  Klikk her for å utforske alle de kompatible enhetene.

  TILKOBLING

  Den splitter nye 500 PASSION kabriolet er utstyrt med et komplett utvalg av toppmoderne tilkoblingsfunksjoner, både innvendig og utvendig, inkludert en helt ny mobilapplikasjon. FIAT-appen lar deg administrere den splitter nye 500 når som helst og fra hvor som helst. Oppdag alle funksjonene.

  MY ECHARGE

  Med My eCharge kan alle nye brukere av 500 PASSION kabriolet gå inn i en verden av tjenester for å styre den elektriske ladingen. Med FIAT-appen kan du enkelt finne offentlige ladestasjoner i nærheten, og få tilgang til funksjoner for lading, betalinger og sporing av ladehistorikk. Hjemme kan du raskt få tilgang til din private Wallbox og, takket være fjernstyringen, få mest mulig ut av din tilkoblede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant holder deg trygg, uansett hvor du drar. Den splitter nye 500 PASSION kabriolet kan foreta nødanrop gjennom et taklys*, for å kontakte en dedikert assistent eller for å be om veihjelp, direkte fra bilens berøringsskjerm eller gjennom FIAT-appen.

  * Nødanropet er ikke tilgjengelig fra bilens berøringsskjerm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du finne posisjonen til den nye 500 PASSION kabriolet direkte fra smarttelefonen. Og det er ikke alt. Fra mobilappen kan du også låse og åpne dørene, sjekke ladenivået og planlegge klimaanlegget og kjøretøyladingen. I tillegg, med stemmeassistenttjenesten «At-Home Digital Assistant», kan du samhandle med din helt nye 500 eksternt.

  MY CAR

  Lurer du på hva som skjer under panseret? Ikke noe å bekymre seg for, med My Car kan du få sanntidsinformasjon om bilens status. Dekktrykk, kilometerteller, vedlikeholdsoppdateringer: Bare åpne FIAT-appen eller sjekk direkte ombord fra radioskjermen. Den splitter nye 500 PASSION kabriolet har ingenting å skjule.

  MY NAVIGATION

  Det har aldri vært enklere å nå reisemålet. Med My Navigation kan du dele destinasjonen fra FIAT-appen og kjøretøyet ditt med ett enkelt trykk. Infotainmentvisningen i alle nye 500 PASSION kabriolet viser umiddelbart reisemålet ditt, med trafikk i sanntid, væroppdateringer, fotobokser og ladepunkter. Kartene dine oppdateres alltid «på lufta» med en sømløs og friksjonsfri opplevelse.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi er du alltid like komfortabel som hjemme. Med My Wi-Fi-tjenesten blir den nye 500 PASSION kabriolet til en Wi-Fi-hotspot der du kan koble til opptil 8 enheter. Takket være en gratis prøveperiode kan du og reisefølget ditt surfe på nettet, lytte til og vise innhold via strømming, arbeide komfortabelt og også bruke Amazon Alexa-taleassistenten* ombord.

  *Tilgjengelig fra Januar 2021.

  MY ALERT

  Et øye som alltid er vidåpent i den nye 500 PASSION kabriolet. I det uheldige tilfellet der det skulle oppstå et problem med bilen din, mottar du umiddelbart push-varslinger på FIAT-appen din. I tilfelle tyveri blir du satt i kontakt med en operatør, og bilen din blir sporet for å hjelpe politiet med å lokalisere den*.

  * My Alert er en valgfri tjeneste for den nye 500.

  UCONNECT™ SERVICES

  UCONNECT™ SERVICES

  Din nye Fiat 500 er alltid tilkoblet, takket være UconnectTM Services: tilkoblingsserien dedikert til sikkerhet og fjernstyring av bilens hovedfunksjoner.

  UTSTYRSPAKKER

  360° DRONEPERSPEKTIV

  Din helt nye 500 PASSION kabriolet har alltid øynene på veien.

  URBAN BLINDSONEASSISTENT

  En sensor som kan oppdage gjenstander i blindsoner på siden og baksiden av bilen, og som varsler deg.

  PARKERINGSKAMERA BAK

  Høyoppløselig visning av det som befinner seg bak bilen, med dynamiske rutenettlinjer for å hjelpe deg med å parkere.

  6 HØYTTALERE

  Stille på utsiden, men med et kraftig lydsystem på innsiden.

  FIAT CO-DRIVER (AUTONOM KJØRING L2)

  Takket være «medsjåførfunksjonen» co-driver, kan bilen akselerere, bremse og holde kjørefeltet autonomt. Videre kan den lese veiskiltene og foreslå hvilken hastighet du bør holde på den spesifikke veien. Deretter, når du har satt hastigheten og avstanden med rattknappene, holder systemet autonomt avstanden fra kjøretøyet foran deg (ved over 30 km/t), og stopper når trafikken tilsier det. Som en pålitelig medsjåfør, alltid ved din side. Når du er over 60 km/t , gjenkjenner den nye 500 PASSION Kabriolet linjene på veien og holder deg autonomt i midten av kjørefeltet, noe som gjør reiser tryggere og mindre stressende.

  360° DRONEPERSPEKTIV

  11 parkeringssensorer med 360°-visning plassert på forsiden, siden og baksiden av den nye 500, som oppdager eventuelle hindringer rundt kjøretøyet og varsler føreren om hvor nær objekter er.

  URBAN BLINDSONEASSISTENT

  En sensor som kan oppdage gjenstander i blindsoner på siden og baksiden av bilen, og som varsler deg.

  PARKERINGSKAMERA BAK

  Høyoppløselig visning av det som befinner seg bak bilen, med dynamiske rutenettlinjer for å hjelpe deg med å parkere.

  /content/dam/fiat/cross/models/500-2020/mid-cabrio/packs/desktop/500bev-Packs-RADIO10NAV-Desktop_380x420.jpg

  INFOTAINMENTSYSTEM PÅ 10.25" MED NAVIGASJON + 6 HØYTTALERE

  Bred og lys radioskjerm for infotainmentsystemet ditt, med 6 høyttalere for å nyte lyd på sitt beste.

  ELEKTRISKE SIDESPEIL MED AVRIMING

  Elektrisk foldbare sidespeil, klare til bruk i alle sesonger.

  /content/dam/fiat/cross/models/500-2020/mid-cabrio/packs/desktop/500bev-Packs-soft-touching-steering-wheel-Desktop-380x420.jpg

  RATT SOM KJENNES MYKT

  Kjenn kjøregleden på hver eneste kjøretur.

  OPPVARMEDE FORSETER

  Setene foran kan varmes opp eksternt via klimafunksjonene i Fiat-appen for full komfort gjennom vinterhalvåret.

  OPPVARMET FRONTRUTE

  Fjern is og kondens fra frontruten uten å bruke varmeovner eller klimaanlegg. Spar energi og nyt å ha god sikt om vinteren.

  JUSTERBARE FORSETER

  Nyt komforten ved justerbare seter med 6-trinns regulering i høyde, dybde og helling.

  MIDTARMLENE

  Midtarmlenet gjør komforten mens du kjører perfekt.

  MIDTKONSOLL I NÆRHETEN

  Mer plass til alt du trenger: 4,2 liter ytterligere lagringskapasitet takket være den nye midtkonsollen.

  AUTOMATISK KLIMAANLEGG

  Still inn temperaturen du foretrekker, og nyt et ideelt klima mens du kjører. Kontroller klimainnstillingene på en enkel måte ved bruk av touch-radioen.

  ALLE STRØMVINDUER OPP/NED, ÅPNE/LUKKE VIA FJERNKONTROLL

  Full kontroll over låsing og åpning takket være My Remote på Fiat-appen

  PASSIV OPPLÅSING

  Åpne bybilen uten å fomle i lommene dine, ha nøklene med deg og trykk inn knappen på døren for å låse opp bilen og sette deg komfortabelt inn.

  ÅPNING/LUKKING AV TAK MED FJERNKONTROLL

  Åpne og lukk kalesjen med My Remote på FIAT-appen.

  SOTET GLASS

  Blokker 99 % av UV-strålene fra å komme inn i den helt nye 500 PASSION Kabriolet: Reduser varmen inne i bilen og spar energi ved å bruke klimaanlegget mindre.

  FRONT-/BAKGULVMATTER MED 500-LOGO

  Stil og komfort samtidig, med de nye 500-gulvmattene.

  LED-FRONTLYKTER

  Det komplette LED-lyset med «Infinity»-signaturen vil gi deg bedre oversikt over veien, og har et fornyet, men alltid gjenkjennelig 500-utseende.

  AUTO HØYT/LAVT FJERNLYS

  Slår automatisk på fjernlysene når du kjører om natten, og slår dem av når et kjøretøy nærmer seg.

  ELEKTROKROMATISK INNVENDIG BAKSPEIL

  Det elektrokromatiske innvendige bakspeilet dimmes automatisk når det registrerer lys bak bilen, noe som reduserer gjenskinn som kan skape synsproblemer når du kjører om natten.

  UTSTYRSPAKKER

  TEKNOLOGI
  EYE PARK-PAKKE
  FIAT CO-DRIVER-PAKKE
  KOMFORT
  VINTERPAKKE (INKLUDERT RADIO PACK)
  PAKKE MED KOMFORTSETER
  BEKVEMMELIGHETSPAKKE CABRIO
  STIL
  STILPAKKE Kabriolet
  MAGIC EYE-PAKKE

  UTSTYRSNIVÅ

  VIL DU VITE MER?

  Bildene er veiledende.