TILKOBLING

  Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet er utstyrt med et komplett utvalg av toppmoderne tilkoblingsfunksjoner, både innvendig og utvendig, inkludert en helt ny mobilapplikasjon. FIAT-appen lar deg styre den nye 500 «la Prima» når som helst og fra hvor som helst. Oppdag alle funksjonene.

  MY ECHARGE

  Med My eCharge kan alle nye brukere av 500 «la Prima» kabriolet gå inn i en verden av tjenester for å styre den elektriske ladingen. Med FIAT-appen kan du enkelt finne offentlige ladestasjoner i nærheten, og få tilgang til funksjoner for lading, betalinger og sporing av ladehistorikk. Hjemme kan du raskt få tilgang til din private Wallbox og, takket være fjernstyringen, få mest mulig ut av din tilkoblede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant holder deg trygg, uansett hvor du drar. Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet kan foreta nødanrop gjennom et taklys*, for å kontakte en dedikert assistent eller for å be om veihjelp, direkte fra bilens berøringsskjerm eller gjennom FIAT-appen.

  * Nødanropet er ikke tilgjengelig fra bilens berøringsskjerm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du finne posisjonen til den nye 500 «la Prima» kabriolet direkte fra smarttelefonen. Og det er ikke alt. Fra mobilappen kan du også låse og åpne dørene, sjekke ladenivået og planlegge klimaanlegget og kjøretøyladingen. I tillegg, med stemmeassistenttjeneste «At-Home Digital Assistant», kan du samhandle med din helt nye 500 eksternt.

  MY CAR

  Lurer du på hva som skjer under panseret? Ikke noe å bekymre seg for, med My Car kan du få sanntidsinformasjon om bilens status. Dekktrykk, kilometerteller, vedlikeholdsoppdateringer: Bare åpne FIAT-appen eller sjekk direkte ombord fra radioskjermen. Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet har ingenting å skjule.

  MY NAVIGATION

  Det har aldri vært enklere å nå reisemålet. Med My Navigation kan du dele destinasjonen fra FIAT-appen og kjøretøyet ditt med ett enkelt trykk. Infotainmentvisningen i alle nye 500 «la Prima» kabriolet viser umiddelbart reisemålet ditt, med trafikk i sanntid, væroppdateringer, fotobokser og ladepunkter. Kartene dine oppdateres alltid «på lufta» med en sømløs og friksjonsfri opplevelse.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi er du alltid like komfortabel som hjemme. Med My Wi-Fi-tjenesten blir den nye 500 «la Prima» kabriolet til en Wi-Fi-hotspot der du kan koble til opptil 8 enheter. Takket være en gratis prøveperiode kan du og reisefølget ditt surfe på nettet, lytte til og vise innhold via strømming, arbeide komfortabelt og også bruke Amazon Alexa-taleassistenten* ombord.

  *Tilgjengelig fra januar 2021.

  MY ALERT

  Et øye som alltid er vidåpent i den nye 500 «la Prima» kabriolet. I det uheldige tilfellet der det skulle oppstå et problem med bilen din, mottar du umiddelbart push-varslinger på FIAT-appen din. I tilfelle tyveri blir du satt i kontakt med en operatør, og bilen din blir sporet for å hjelpe politiet med å lokalisere den*.

  * My Alert er en valgfri tjeneste for den nye 500 «la Prima» .

  UCONNECT™ SERVICES

  UCONNECT™ SERVICES

  Din nye Fiat 500 er alltid tilkoblet, takket være UconnectTM Services: tilkoblingsserien dedikert til sikkerhet og fjernstyring av bilens hovedfunksjoner.