INFOTAINMENT

  Det splitter nye Cinerama Infotainment-systemet i den nye Fiat 500 «la Prima» kabriolet med sin 10,25" HD-skjerm, er alltid bredt og klart foran øynene dine. Den ultraraske Bluetooth-paringen kobler til alle smarttelefonene i bybilen på mindre enn 5 sekunder fra døren åpnes.
  Systemet tilbyr et intuitivt, brukervennlig, tilpassbart grensesnitt, der føreren kan ordne skjermoppsettet etter sine personlige preferanser.
  Den nye Cinerama Infotainment er utstyrt med en fullt integrert navigasjonsplattform, som vil bli din kjørepartner uansett hvor reisen din tar deg. Systemet viser sjåføren oppdatert trafikkinformasjon, oppdatert hvert 30. sekund, inkludert trafikkdensitet, fotobokser, parkering og destinasjonsværinformasjon. 3D-kartnavigasjonen kan visualiseres også på den 7” digitale skjermen.
  For enklere interaksjon er et talespråksystem med naturlig språk, slik at du samhandler med bilen ved kun å si "Hei Fiat".
  Du kan koble smarttelefonen trådløst og se favorittappene dine på den store skjermen. På den nye 500 «la Prima» Kabriolet er det også tilgjengelige en trådløs mobil lader som alltid kobles til og lades.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT-SYSTEM

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY

  Koble iPhone til skjermen på 10,25" for Uconnect™, og kontroller Apple CarPlay trådløst med Siri-stemmekontroll eller via berøringsskjermen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måten å bruke iPhone i bilen på. Du kan få veibeskrivelser, ringe, sende og motta meldinger og lytte til Apple Music, lydbøker eller podcaster mens du fortsatt holder fokus på veien.

  Klikk her for å utforske alle de kompatible enhetene.

  CarPlay, iPhone og Siri er registrerte varemerker for Apple inc.

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™

  Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet er også kompatibel med Android Auto™, og kan kobles til trådløst (med kompatible telefoner). Når smarttelefonen er koblet til bilen, viser det brukervennlige grensesnittet appene dine på Uconnect™-skjermen på 10,25". Du kan styre musikk og kontakter, og takket være Google Maps kan du utforske kart og trafikkforhold i sanntid, direkte fra berøringsskjermen og uten å påvirke sikkerheten.

  Google, Google Play, Android Auto er varemerker som tilhører Google LLC.

  Hvis du vil bruke Android Auto på bilskjermen, trenger du et Android Auto-kompatibelt kjøretøy, en Android-telefon som bruker Android 5.0 eller nyere samt Android Auto-appen.

  For å bruke Android Auto Wireless må du ha en av følgende
  • En smarttelefon med Android 11.0 og et Wi-Fi-nettverk på 5 GHz. I EU må smarttelefoner oppfylle ytterligere forskriftsmessige krav for å kunne bruke Wi-Fi-nettverket på 5 GHz i bilen.
  • Google eller Samsung smarttelefon med Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + eller Note 8-telefon som bruker Android 9.0.

  Klikk her for å utforske alle de kompatible enhetene.