Nye 500cab la Prima

  NYE 500

  «LA PRIMA»

  ENDRE MODELL
  Velg en av fargene, som alle er inspirert av naturen:

  Velg en av fargene, som alle er inspirert av naturen:

  ELEKTRISKE FUNKSJONER

  TEKNOLOGI

  En pålitelig medsjåfør, alltid ved din side: Den helt nye 500 «la Prima» kabriolet er den første lille elbilen som tilbyr autonom kjøring (ADAS) på Nivå 2, noe som betyr et overlegent sikkerhetsnivå innen urban mobilitet.

  INFOTAINMENT

  Det splitter nye Cinerama Infotainment-systemet i den nye Fiat 500 «la Prima» kabriolet med sin 10,25" HD-skjerm, er alltid bredt og klart foran øynene dine. Den ultraraske Bluetooth-paringen kobler til alle smarttelefonene i bybilen på mindre enn 5 sekunder fra døren åpnes.
  Systemet tilbyr et intuitivt, brukervennlig, tilpassbart grensesnitt, der føreren kan ordne skjermoppsettet etter sine personlige preferanser.
  Den nye Cinerama Infotainment er utstyrt med en fullt integrert navigasjonsplattform, som vil bli din kjørepartner uansett hvor reisen din tar deg. Systemet viser sjåføren oppdatert trafikkinformasjon, oppdatert hvert 30. sekund, inkludert trafikkdensitet, fotobokser, parkering og destinasjonsværinformasjon. 3D-kartnavigasjonen kan visualiseres også på den 7” digitale skjermen.
  For enklere interaksjon er et talespråksystem med naturlig språk, slik at du samhandler med bilen ved kun å si "Hei Fiat".
  Du kan koble smarttelefonen trådløst og se favorittappene dine på den store skjermen. På den nye 500 «la Prima» Kabriolet er det også tilgjengelige en trådløs mobil lader som alltid kobles til og lades.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT-SYSTEM

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY

  Koble iPhone til skjermen på 10,25" for Uconnect™, og kontroller Apple CarPlay trådløst med Siri-stemmekontroll eller via berøringsskjermen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måten å bruke iPhone i bilen på. Du kan få veibeskrivelser, ringe, sende og motta meldinger og lytte til Apple Music, lydbøker eller podcaster mens du fortsatt holder fokus på veien.

  Klikk her for å utforske alle de kompatible enhetene.

  CarPlay, iPhone og Siri er registrerte varemerker for Apple inc.

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™

  Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet er også kompatibel med Android Auto™, og kan kobles til trådløst (med kompatible telefoner). Når smarttelefonen er koblet til bilen, viser det brukervennlige grensesnittet appene dine på Uconnect™-skjermen på 10,25". Du kan styre musikk og kontakter, og takket være Google Maps kan du utforske kart og trafikkforhold i sanntid, direkte fra berøringsskjermen og uten å påvirke sikkerheten.

  Google, Google Play, Android Auto er varemerker som tilhører Google LLC.

  Hvis du vil bruke Android Auto på bilskjermen, trenger du et Android Auto-kompatibelt kjøretøy, en Android-telefon som bruker Android 5.0 eller nyere samt Android Auto-appen.

  For å bruke Android Auto Wireless må du ha en av følgende
  • En smarttelefon med Android 11.0 og et Wi-Fi-nettverk på 5 GHz. I EU må smarttelefoner oppfylle ytterligere forskriftsmessige krav for å kunne bruke Wi-Fi-nettverket på 5 GHz i bilen.
  • Google eller Samsung smarttelefon med Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + eller Note 8-telefon som bruker Android 9.0.

  Klikk her for å utforske alle de kompatible enhetene.

  TILKOBLING

  Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet er utstyrt med et komplett utvalg av toppmoderne tilkoblingsfunksjoner, både innvendig og utvendig, inkludert en helt ny mobilapplikasjon. FIAT-appen lar deg styre den nye 500 «la Prima» når som helst og fra hvor som helst. Oppdag alle funksjonene.

  MY ECHARGE

  Med My eCharge kan alle nye brukere av 500 «la Prima» kabriolet gå inn i en verden av tjenester for å styre den elektriske ladingen. Med FIAT-appen kan du enkelt finne offentlige ladestasjoner i nærheten, og få tilgang til funksjoner for lading, betalinger og sporing av ladehistorikk. Hjemme kan du raskt få tilgang til din private Wallbox og, takket være fjernstyringen, få mest mulig ut av din tilkoblede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant holder deg trygg, uansett hvor du drar. Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet kan foreta nødanrop gjennom et taklys*, for å kontakte en dedikert assistent eller for å be om veihjelp, direkte fra bilens berøringsskjerm eller gjennom FIAT-appen.

  * Nødanropet er ikke tilgjengelig fra bilens berøringsskjerm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du finne posisjonen til den nye 500 «la Prima» kabriolet direkte fra smarttelefonen. Og det er ikke alt. Fra mobilappen kan du også låse og åpne dørene, sjekke ladenivået og planlegge klimaanlegget og kjøretøyladingen. I tillegg, med stemmeassistenttjeneste «At-Home Digital Assistant», kan du samhandle med din helt nye 500 eksternt.

  MY CAR

  Lurer du på hva som skjer under panseret? Ikke noe å bekymre seg for, med My Car kan du få sanntidsinformasjon om bilens status. Dekktrykk, kilometerteller, vedlikeholdsoppdateringer: Bare åpne FIAT-appen eller sjekk direkte ombord fra radioskjermen. Den splitter nye 500 «la Prima» kabriolet har ingenting å skjule.

  MY NAVIGATION

  Det har aldri vært enklere å nå reisemålet. Med My Navigation kan du dele destinasjonen fra FIAT-appen og kjøretøyet ditt med ett enkelt trykk. Infotainmentvisningen i alle nye 500 «la Prima» kabriolet viser umiddelbart reisemålet ditt, med trafikk i sanntid, væroppdateringer, fotobokser og ladepunkter. Kartene dine oppdateres alltid «på lufta» med en sømløs og friksjonsfri opplevelse.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi er du alltid like komfortabel som hjemme. Med My Wi-Fi-tjenesten blir den nye 500 «la Prima» kabriolet til en Wi-Fi-hotspot der du kan koble til opptil 8 enheter. Takket være en gratis prøveperiode kan du og reisefølget ditt surfe på nettet, lytte til og vise innhold via strømming, arbeide komfortabelt og også bruke Amazon Alexa-taleassistenten* ombord.

  *Tilgjengelig fra januar 2021.

  MY ALERT

  Et øye som alltid er vidåpent i den nye 500 «la Prima» kabriolet. I det uheldige tilfellet der det skulle oppstå et problem med bilen din, mottar du umiddelbart push-varslinger på FIAT-appen din. I tilfelle tyveri blir du satt i kontakt med en operatør, og bilen din blir sporet for å hjelpe politiet med å lokalisere den*.

  * My Alert er en valgfri tjeneste for den nye 500 «la Prima» .

  UCONNECT™ SERVICES

  UCONNECT™ SERVICES

  Din nye Fiat 500 er alltid tilkoblet, takket være UconnectTM Services: tilkoblingsserien dedikert til sikkerhet og fjernstyring av bilens hovedfunksjoner.

  UTSTYRSNIVÅ

  VIL DU VITE MER?

  Bildene er veiledende.