Placeholder image

Nye 500 – Spørsmål og svar

Produkt

Hvorfor sier dere at den har sjelen til den gamle 500?

Du gjenkjenner den raskt som en 500, men den er fullstendig ny. Romsligere, men samme proporsjoner og med en ny karakter som vekker mer oppmerksomhet. Den nye Fiat 500 inneholder elementene fra de tidligere generasjonene, og forblir den ikoniske bybilen med samme proporsjoner i forhold til stil og ren design, alltid klassisk og kul på samme tid.

Hva er de tekniske hovedfunksjonene?

De tekniske hovedfunksjonene er som følger:
– Autonomi: opptil 320 km kombinert WLTP-rekkevidde*
– Standard hurtiglading: 85 kW.
– Kombinasjon av 2 smarte ladeporter.
– 11 kW vekselstrømlader om bord.
– EV-kjøremodusvelger med 3 moduser.
– Forkondisjonering av kabinen og ladeplanlegging.
– Fullstendig nytt infotainmentsystem med tilkoblede tjenester.
– Autonom kjøring på nivå 2.

Hvordan er den større enn dagens 500? Hvordan er den større når det gjelder romslighet?

Den nye Fiat 500 er 61 mm lenger, med 22 mm større akselavstand, og er 56 mm bredere, med felger på opptil 17". Forsetene er også 42 mm bredere, med 10 mm ekstra takhøyde over passasjersetene, og lagringskapasiteten er 4,2 liter mer takket være den nye midtkonsollen.

Hva er autonomien for den nye 500?

Opptil 320 km i kombinert WLTP-syklus*, under normale værforhold.

Er hurtigladeren standard og/eller tilgjengelig for alle versjoner/modeller?

På «la Prima» er hurtigladeren standard (opptil 85 kW). Resten av den nye Fiat 500-serien blir avdekket i løpet av året.

Vurderer dere også å inkludere noen «lavere» versjoner/modeller i serien snart eller på et senere tidspunkt?

Du har oppdaget «la Prima», selve symbolet for stilen til den nye 500. Det kommer også en komplett serie for den nye 500, som skal avdekkes i løpet av året.

Hva er hovedforskjellene mellom «Åpningsutgaven» og den «normale» versjonen?

«la Prima» blir selve symbolet for den nye 500, inkludert alt det splitter nye innholdet når det gjelder stil og teknologi for bilen. Åpningsutgaven inneholder eksklusivt innhold som kalesjen med monogrammer (for 500cab modellen), det eksklusive interiøret med skinnfritt dashbord og seter. Resten av den nye Fiat 500-serien blir avdekket i løpet av året.

Hvor mange farger kommer åpningsutgaven i? Hvor mange farger kommer «den vanlige» i?

Nye Fiat 500 «la Prima» blir tilgjengelig i tre splitter nye farger som alle er inspirert av naturen: Mineral Grey (metallisk) for å representere jorden, Ocean Green (mikalisert) for å representere havet og Celestial Blue (trippellag) som en hyllest til himmelen. Fargene som blir tilgjengelige for utvalget av nye 500 avsløres i løpet av året.

Hvorfor presenterte dere den nye Fiat 500 også som kabriolet-versjon?

Den nye Fiat 500cab er den mest ikoniske modellen for vår lille juvel. Det er den eneste urbane, elektriske kabrioletbilen med 4 seter som tilbys i Europa.

Blir den nye Fiat 500 også tilgjengelig i halvkombi-modell? Når blir den presentert/introdusert i markedene?

Du har oppdaget den nye Fiat 500 «la Prima» cabrio, den mest ikoniske karosserimodellen for vår lille juvel. Dette er kun det første steget for lanseringen av den nye 500, og alle detaljer om de neste stegene blir avdekket i løpet av året.

Tilbyr den nye Fiat 500 «One pedal drive»-opplevelsen?

Den nye Fiat 500 er utstyrt med en EV-modusvelger som gir føreren 3 valg for å finne den beste kjørestilen: NORMAL, RANGE og SHERPA.
NORMAL-modusen gir en kjørestil for å ligge så nært som mulig andre kjøretøy med forbrenningsmotor, med redusert inntrenging av den EV-typiske regeneringseffekten på bremsepedalen.
RANGE-modusen inkluderer ONE PEDAL DRIVE-opplevelsen, som maksimerer regenerering ved å kombinere konvensjonell akselerasjon ved bruk av høyre pedal med en mye høyere retardasjonsgrad enn i en vanlig bil. Når føreren løfter foten av pedalen bremser bilen raskere enn en bil med forbrenningsmotor, og stopper fullstendig under enkelte omstendigheter.
Føreren må fortsatt bruke bremsepedalen til å stoppe fullstendig, men når han har akklimatisert må bremsene kun tråkkes ned i nødssituasjoner, og behovet for å løfte høyre fot fra én pedal til en annen reduseres gradvis.
SHERPA-modus optimaliserer gjenværende rekkevidde, gjennom en jevnere og lavere akselereringsrespons for gasspedalen. Begrenser maksimal hastighet til 80 km/t. Klimaanlegg og tilleggsfunksjoner (oppvarmede seter, frontrute, speil) blir automatisk deaktivert av kjøretøyet, selv om føreren alltids kan slå dem på.

Hvor mye vil den nye Fiat 500 «la Prima» koste?

Prisen på den nye Fiat 500 “la Prima” vil være 336.900 NOK for 500Cab og 316.900 for 500. Som elbil vil den nye Fiat 500 “la Prima” ha enkelte fordeler som bensin- og dieselbiler ikke har. For mer informasjon om hvilke fordeler elbiler har, sjekk din lokale kommune eller andre offisielle nettsider.

Hvilken versjon av den nye Fiat 500 «la Prima» kan bestilles fra 4.juli?

I anledning 500s bursdag, vil den nye Fiat 500 «la Prima» kabriolet være tilgjengelig for bestilling fra 4.juli.

Batterier

Hva er batterirekkevidden*?

Nye Fiat 500 leveres med et 42 kWh-batteri, som er i stand til å gå opptil 320 km under WLTP-forhold.

*Oppgitte data om elektrisk rekkevidde er foreløpige og fastsettes i henhold til WLTP-testprosedyremetodikk. De foreløpige verdiene kan avvike fra offisielle godkjenningsdata for den endelige modellen.

Hva slags batteri har dere valgt?

Vi bruker et med litium-ion, Gen 3a; NMC-katode, anodegrafitt.

Hvor sitter batteripakken plassert inne i bilen?

Den sitter integrert i chassiset, under understellet, der det ikke går ut over verken romsligheten eller bagasjerommet.

Hva blir garantien for batteriet?

Vi tilbyr nye Fiat 500-kunder som kjøper 500 BEV en batterigaranti på 8 år / 160 000 km. Høyspent-komponenter av batteri (garantiutløp ved utløpet av det første av disse forholdene) med inntil 70% av batterikapasiteten.

Har bilen varmepumpe?

Kjøretøyet er utstyrt med en høyspent oppvarmer og for kalde land kan kjøretøyet også utstyres med oppvarmede forseter, som gir umiddelbar oppvarming og komfort og dermed også reduserer bruken av den høyspente oppvarmeren.
Forkondisjonering av kabinen er også tilgjengelig for at kjøretøyet skal kunne nå en komfortabel temperatur før bruk.

Inkluderer Navigator-enheten ladepunktene? Og en rute med ladepunkter?

Navigator-enheten viser ladepunktene, og det blir mulig å identifisere nærmeste ladepunkt i henhold til batteriforbruket og type rute.

Hvem produserer batteriet? Leverandør?

SAMSUNG er batterileverandøren.

Hva om batteriet ikke fungerer etter 1 år?

Batteriet er underlagt en 8 års garanti.

Hvilken type plugg brukes til ladeporten?

Nye 500 «la Prima» er utstyrt med en kombinasjonsplugg (CCS2), inkludert en type 2-kontakt som muliggjør både offentlig vekselstrømlading og hurtiglading med likestrøm. Type 2-pluggen er den mest populære og mest brukte, fordi det er standarden som brukes i Europa.

Hvordan fungerer SHERPA-modusen?

Sherpa-modusen kan aktiveres når som helst for å optimalisere gjenværende rekkevidde. Når den er valgt, administreres energiforbruket ved å kontrollere hastighet, akselerasjon, HVAC og tilleggsfunksjoner for å maksimere rekkevidden.

Opplading

Er Wallbox i stand til rask lading med likestrøm, og i så fall, hvor lang tid tar det?

Nei. Wallbox fungerer kun med vekselstrøm for hjemmelading opptil 7,4 kW (rundt 6 timer for full lading) med Easy Wallbox og 11 kW (rundt 4 timer for full lading) for smarttilkoblet Wallbox). Hurtiglading med likestrøm kan kun brukes via offentlige hurtigladere, og den nye 500 «La Prima» er allerede utstyrt med riktig plugg og oppladingsprogramvare. Hurtiglading tar ca. 5 minutter for den daglige kjørelengden (50 km) og 35 minutter for 80 % av full lading.

Hvor raskt går ladingen, hjemme og offentlig?

Det finnes forskjellige ladealternativer for den nye 500, og alle er standard for «la Prima»:
– Hjemmelading (opptil 3 kW vekselstrøm) med en modus 2-ladekabel – Tid fra 0 % til 100 % lading: 15 timer og 15 minutter
– Offentlig lading (11 kW vekselstrøm) med en modus 3-ladekabel – Tid fra 0 % til 100 % lading: 4 timer og 15 minutter
– Hurtiglading (85 kW likestrøm) med kabelen allerede koblet til laderen – Tid for 80 % lading: 35 minutter (35 minutter gjelder ikke hvis du lader fra 20 % til 100 %). Med denne løsningen kan du lade til daglig bruk (50 km) på 5 minutter.

Hvor lang er modus 3-kabelen?

Kabelen er rundt 6 meter lang.

Hva betyr Bluetooth-tilkobling på Easy Wallbox?

Bluetooth-tilkoblingsfunksjonen på Easy Wallbox gjør det mulig for brukeren å angi maksimal effekt som er tilgjengelig for å tillate dynamisk belastningsstyring, daglig ladetid, datasporing (ladestrøm/-tid/-varighet), omstart osv.

Tilbyr dere noen spesielle eller ekstra tjenester eller pakker sammen med Wallbox?

Wallbox er inkludert i prisen på «la Prima», sammen med modus 3-kabel for offentlig lading. Ytterligere tjenester blir offentliggjort på et senere tidspunkt i år.

Motor

Hvilken type motor har den nye 500?

Den nye Fiat 500 er utstyrt med en EDM (ELECTRIC DRIVE MODULE), inkludert en E-Motor med permanent magnet og en girkasse med 9,6:1-forhold. Motorkraften er 87 kW.

Hva er ytelsen til bilen?

Topphastighet: 150 km/t (begrenset)
Akselerasjon: 9,0 sek 0–100 km/t, 3,1 sek 0–50 km/t Vedlikehold: 1 gang i året eller hver 15 000 km (det som inntreffer først), samme som bensin- og dieselbiler. Hver planlagte vedlikeholdstjeneste inkluderer elektriske komponenter og høyspentbatterikontroller.
Vedlikeholdskostnader: Planlagte vedlikeholdskostnader forventes å være mye lavere enn for forbrenningsmotormodellen (opptil –35 %). Reduksjonen skyldes hovedsakelig fravær av mange komponenter som har en sterk innvirkning på vedlikeholdskostnader (motorolje, oljefilter, luftfilter, frostvæske, girkassevæske, tennplugger, remmer, clutch, lyddemper, radiator (og rørarbeid), servostyringsvæske, dynamo, startmotor).
Driftskostnader: Driftskostnadene reduseres sammenlignet med bensin- og dieselmodeller takket være lavere energikostnader, lavere kostnader for ordinært og ekstraordinært vedlikehold og lavere gjennomsnittlig beskatning som gjelder for EV-eierskap i Europa.

Teknologi – ADAS

Hvilken ADAS er standard på den nye 500?

På førsteutgaven «la Prima» får du de beste ADAS-teknologiene som finnes på markedet, som for eksempel:
– Autonom kjøring på nivå 2 (FIAT CO-DRIVER)
– Automatisk nødbremskontroll med fotgjenger- og syklistgjenkjenning,
– Filholderassistent,
– Intelligent hastighetskontroll
– Oppmerksomhetsassistent (Påvisning av sliten sjåfør),
– Automatisk frontlys på
– Gjenkjennelse av trafikkskilt og informasjon
– Nødanrop
– Blindsoneassistent
– Elektrisk parkeringsbrems
– Parkeringssensor med 360° dronevisning
– Ryggekamera i høy oppløsning med dynamiske retningslinjer

Hva med autonom kjøring på nivå 2?

Autonom kjøring på nivå 2 (FIAT CO-DRIVER) utfører langsgående kontroll takket være en iACC (intelligent adaptiv cruisekontroll) som kan holde både fart og avstand, og som kan tilpasse hastigheten til veiens fartsgrenser. Kjørefeltsentrering utfører sideveis kontroll ved å holde kjøretøyet sentrert i kjørefeltet. iACC kan aktiveres når hastigheten når 30 km/t, og vil være i stand til å følge for å stoppe. Kjørefeltsentrering kan aktiveres når hastigheten når 60 km/t. Vi er de første til å tilby denne typen teknologi i en bybil.

Vil alle ADAS-funksjonene være tilgjengelige ved lanseringen?

De viktigste ADAS-funksjonene, inkludert Co-Driver (autonom kjøring på nivå 2) blir tilgjengelige og standard for «la Prima».

Infotainment

Hva blir det unike salgspunktet for det nye infotainmentsystemet?

Det helt nye UConnect 5-infotainmentsystemet er designet for å levere en smarttelefonlignende brukeropplevelse til passasjerene: En stor berøringsskjerm (10,25") med smarttelefonprojeksjon (Android Auto og Wireless CarPlay); raskere tilkobling (mindre enn 5 sekunder for paring); bland og match innhold for å bygge ditt eget grensesnitt (opptil tre widgets per sider, opptil 5 sider, tilpass dine egne hurtighandlinger på første skjerm); innebygd navigasjon fra Tom Tom, med forbedret naturlig talegjenkjenning. En komplett TFT 7"-instrumentgruppe har HD-skjerm, kjøring, underholdning, aktiv sikkerhet, navigasjon, telefon- og medieinformasjon. En avansert prosessor sikrer skarp og flytende bevegelsesgrafikk.

Er det nye infotainmentsystemet standard på nye 500?

Ja, det nye infotainmentsystemet er standard på «la Prima».

Kan systemet fjernoppgraderes?

Det nye infotainmentsystemet kan oppdateres med over-the-air-teknologi.

Kan jeg lade smarttelefonen trådløst?

Ja, takket være smarttelefonens trådløse ladematte på en egen oppbevaringsplass.

Kan jeg koble smarttelefonen til bilen trådløst?

Ja. CarPlay er allerede tilgjengelig for trådløs tilkobling med det nye UConnect 5 Infotainment-systemet. Infotainmentsystemet er klart for Android Auto Wireless.

Er systemet utstyrt med CarPlay og Android Auto? Er det standard?

Ja, både CarPlay og Andrioid Auto er standard for «la Prima»

Hva mer kan du gjøre med det nye infotainmentsystemet som ikke var mulig på det gamle?

Uconnect 5 kombinert med Telematisk Boksmodul tilbyr ikke bare den obligatoriske nødanropsfunksjonen, men også en rekke innovative tilkoblingstjenester:
– My assistent: et hjelpesystem som lar deg snakke med en assistent og be om hjelp i tilfelle havari, eller få støtte til å løse eventuelle problemer. Du mottar også en rapport via e-post der det er mulig å visualisere gjeldende status for kjøretøyet ditt.
– My Remote: lar deg sjekke batteriladenivået fra smarttelefonen, planlegge kjøretøylading i de mest praktiske tidsperiodene, vite den nøyaktige plasseringen av bilen din, låse og åpne opp dører, styre lys, samt sette opp planer for klimaanlegget.
– My Car: for å sjekke tilstanden på bilen din ved en umiddelbar sjekk av ulike parametere, som dekktrykk og serviceplanlegging.
– My Navigation: Via mobilappen kan du sende reisemålet ditt til bilnavigatøren, identifisere ruten, sjekke trafikken, værforholdene langs ruten samt fotobokser; det er også mulig å visualisere ladepunktstasjoner i nærheten, og vise området som er innen rekkevidde grafisk på kartene, basert på batterinivå i sanntid. Kartene holdes alltid oppdaterte, takket være over-the-air-oppdateringene.
– My Wi-Fi: En ekte hotspot som kobler opptil åtte elektroniske enheter til nettverket samtidig, som om du var hjemme. My Wi-Fi lar deg også samhandle med bilen din ved bruk av Alexa, den ledende stemmeassistentteknologien fra Amazon.
– My Alert: Takket være denne tjenesten kan du umiddelbart varsles hvis kjøretøyet ditt har blitt stjålet. Etter at tyveriet er bekreftet med en politirapport, bidrar kundesikkerhetsassistenten med å lokalisere det.

Forhåndsbestilling

Hvilke egenskaper vil den nye Fiat 500 «la Prima» ha?

Den nye Fiat 500 «La Prima» er full av eksklusive, nye funksjoner og topp moderne teknologi, og er launch edition av den nye elektriske Fiat 500. Den er tilgjengelig i to versjoner: cabriolet (500cab) og sedan (500), og kommer i 3 farger inspirert av naturen - Mineral Gray, Celestial Blue and Ocean Green. Bilen kommer med full LED hovedlys som standard, og cabrioleten har et eksklusivt cabriolet-tak med Fiat Logo, mens sedan-versjonen har panorama glasstak. «La Prima» har 17” «diamond» felger, seter og dashbord polstret i øko-lær, et 7" digitalt instrumentpanel og en 10,25 "radio med navigator, kompatibel med Android Auto og integrert med tråløs Apple CarPlay. I tillegg er den utstyrt med avansert stemmegjennkjenningssystem, tråløs lader for smarttelefoner, hurtig Bluetooth, 85kW hurtiglading, modus 3-kabel for offentlig lading, samt en easy Wallbox for hjemmelading.   Bilens sikkerhet er godt dekt med autonom nivå 2-kjøring (Intelligent Adaptive Cruise Control med Lateral Control), nødanrop, intelligent hastighetskontroll med trafikkskiltgjenkjenning og informasjon, oppmerksomhetsassistent, automatisk nødbremsing med fotgjenger- og syklistgjennkjenning, filholderassistent, blindsoneassistent, parkeringssensor med 360 ° dronevisning, samt et ryggekamera i høy oppløsning med dynamiske retningslinjer Blant mange funksjoner, er automatisk klimakontroll, et Keyless Enter-N-Go-system og regnsensorer.

Hvor mye vil den nye Fiat 500 “la Prima” koste?

Prisen på den nye Fiat 500 “la Prima” vil være 336.900 NOK for 500Cab og 316.900 for 500. Som elbil vil den nye Fiat 500 “la Prima” ha enkelte fordeler som bensin- og dieselbiler ikke har. For mer informasjon om hvilke fordeler elbiler har, sjekk din lokale kommune eller andre offisielle nettsider.

REGISTRERING

Hvorfor registrere seg på laprima.fiat.no for å vise interesse for den nye Fiat 500 «la Prima»?

Ved å registrere deg på laprima.fiat.no, kan du vise din interesse for den nye Fiat 500 «la Prima», enten 500cab eller 500. Du vil så motta informasjon om din foretrukne modell og finne ut alt om den, frem til den kommer til en Fiat forhandler. Når den nye Fiat 500 «la Prima» er tilgjengelig for salg, vil du være blant de første til å bli kontaktet av forhandleren du har valgt, og du kan deretter bestille bilen hvis du ønsker.
I anledning 500s bursdag, vil den nye Fiat 500 «la Prima» kabriolet være tilgjengelig for bestilling fra 4.juli.

Hvor kan jeg vise min interesse I den nye Fiat 500 «la Prima»?

Ved å besøke pre-booking delen på laprima.fiat.no, kan du registrere deg og gradvis motta alle detaljene til den nye Fiat 500 «la Prima».

Er registreringen og det at jeg viser interesse en bindende avtale om kjøp?

Nei. Det å registrere seg og vise interesse er ingen bindene avtale, og er derfor ingen form for bestilling eller kjøp. Vi vil informere deg via e-post når den nye Fiat 500 «la Prima» kan bestilles. Du vil være en av de første til å bli kontaktet av forhandleren du valgte, og kan deretter bestille fra de hvis du ønsker.
I anledning 500s bursdag, vil den nye Fiat 500 «la Prima» kabriolet være tilgjengelig for bestilling fra 4.juli.

Ved å registrere meg, hvor mange biler kan jeg vise interesse for?

Du kan vise interesse for én ny Fiat 500 «La Prima».

Kan jeg overføre registreringen min til en annen person?

Nei, hver registrering er registrert til én bruker. Hvis en venn av deg er interessert i dette initiativet, så kan de også sette inn et depositum ved å gå besøke nettsiden laprima.fiat.no.

Kan jeg trekke tilbake min interesse i bilen?

Ja, du har rett til å trekke tilbake din interesse når som helst. Bare gå inn på laprima.fiat.no og logg inn på din bruker som du opprettet da du registrerte deg.

Kan jeg avslutte min bruker?

Ja, du kan be om å avslutte brukeren din ved å sende en e-post til en Data Protection Officer på e-posten: dpo@fcagroup.com.

Vil jeg kunne velge en foretrukket forhandler?

Ja, etter du har registrert deg, vil du få en e-post. Hvis du ikke valgte en forhandler da du registrerte deg, vil vi kontakte deg per e-post. Du kan da velge den forhandleren du ønsker å bestille fra og de vil deretter ta kontakt med deg. Hvis du ønsker å kjøpe bilen, kan du da bestille din nye Fiat 500 «la Prima».

Hva skjer etter jeg har vist min interesse?

Ditt navn vil da være på en e-postliste slik at du mottar mer informasjon og detaljer om den nye Fiat 500 «la Prima». Du vil også motta en e-post som bekrefter din interesse; denne e-posten inneholder en kode som du må gi til din foretrukne forhandler når du bestemmer deg for å bestille den nye Fiat 500 «la Prima».

Kan en forhandler gjennomføre registreringen på mine vegne?

Nei. Forhandlere kan ikke gjøre dette.

Kan jeg registrere meg over telefon?

Det er kun mulig å gjennomføre depositumet online gjennom pre-booking siden av hjemmesiden: laprima.fiat.no

Jeg har fortsatt ikke mottatt bekreftelse av min registrering. Hvorfor?

Har du skrevet inn riktig e-postadresse? Kan bekreftelsen ha havnet i Spam-mappen din? Du kan kontakte vårt kundeservice team på 800 3428 00 00 eller aktivere vår online Chat ved å klikke på ikonet på Fiat sin hjemmeside.

Når kan jeg prøvekjøre bilen, før jeg registrerer meg eller før jeg bestiller bilen?

Dessverre vil det ikke være mulig å prøvekjøre bilen på forhånd.

Den nye Fiat 500 «la Prima» – Åpningsutgaven

Hvilke egenskaper vil den nye Fiat 500 «la Prima» ha?

Den nye Fiat 500 «La Prima» er full av eksklusive, nye funksjoner og topp moderne teknologi, og er launch edition av den nye elektriske Fiat 500. Den er tilgjengelig i to versjoner: cabriolet (500cab) og sedan (500), og kommer i 3 farger inspirert av naturen - Mineral Gray, Celestial Blue and Ocean Green. Bilen kommer med full LED hovedlys som standard, og cabrioleten har et eksklusivt cabriolet-tak med Fiat Logo, mens sedan-versjonen har panorama glasstak. «La Prima» har 17” «diamond» felger, seter og dashbord polstret i øko-lær, et 7" digitalt instrumentpanel og en 10,25 "radio med navigator, kompatibel med Android Auto og integrert med tråløs Apple CarPlay. I tillegg er den utstyrt med avansert stemmegjennkjenningssystem, tråløs lader for smarttelefoner, hurtig Bluetooth, 85kW hurtiglading, modus 3-kabel for offentlig lading, samt en easy Wallbox for hjemmelading.
  Bilens sikkerhet er godt dekt med autonom nivå 2-kjøring (Intelligent Adaptive Cruise Control med Lateral Control), nødanrop, intelligent hastighetskontroll med trafikkskiltgjenkjenning og informasjon, oppmerksomhetsassistent, automatisk nødbremsing med fotgjenger- og syklistgjennkjenning, filholderassistent, blindsoneassistent, parkeringssensor med 360 ° dronevisning, samt et ryggekamera i høy oppløsning med dynamiske retningslinjer Blant mange funksjoner, er automatisk klimakontroll, et Keyless Enter-N-Go-system og regnsensorer.

Hva burde jeg kjøpe hvis åpningsutgaven blir utsolgt?

«la Prima» er bare starten. Et komplett utvalg av den nye 500 kommer i løpet av året, og blir avslørt gjennom en spesiell hendelse

Hvilke farger kan man velge?

Tre splitter nye farger er tilgjengelig: Mineral Grey (metallisk) for å representere jorden, Ocean Green (mikalisert) for å representere havet og Celestial Blue (trippellag) som en hyllest til himmelen. Alle er inspirert av naturen.

Hvor mange interiørstiler?

Ett eksklusivt interiør med en skinnfritt dashbord fascia og skinnfrie seter med Fiat-monogram.

Hvor mye vil den nye Fiat 500 «la Prima» koste?

Prisen på den nye Fiat 500 “la Prima” vil være 336.900 NOK for 500Cab og 316.900 for 500. Som elbil vil den nye Fiat 500 “la Prima” ha enkelte fordeler som bensin- og dieselbiler ikke har. For mer informasjon om hvilke fordeler elbiler har, sjekk din lokale kommune eller andre offisielle nettsider.

Hvor mye koster den nye Fiat 500 «la Prima»?

Prisen på den nye Fiat 500 «la Prima» er 336.900 kr. Som elbil drar den nye Fiat 500 «la Prima» nytte (med forbehold om kundeberettigelseskontroller) av lokale eller statlige insentiver. For full informasjon, konsulter alltid de offisielle nettsidene til de relevante lokale eller statlige myndighetene.

*Oppgitt data om elektrisk rekkevidde er foreløpig og har blitt fastsatt i henhold til WLTP-testprosedyremetodikk. De foreløpige verdiene kan avvike fra offisielle godkjenningsdata for den endelige modellen.