Placeholder image

ELEKTRISKE FUNKSJONER

SKAPT FOR BYEN

Den autonome rekkevidden vil dekke den daglige pendlingen din i byen: å dra på jobb, til treningsstudioet og hjem igjen, takket være en rekkevidde på opptil 320 km. Rekkevidden vil utvides til opptil 458 km når den kun brukes til urban kjøring, med en imponerende ladesyklus for bykjøring.

Rekkevidde bykjøring

opptil

0 KM

Kombinert rekkevidde (WLTP)

0 KM

SHERPA-MODUS

SHERPA-MODUS

Du vil kunne velge «Sherpa-modus»: Et smart kjøreoppsett som tar kontroll over bilen, gjør det mulig å spare strøm og beregner akkurat hvordan du best kan komme deg til destinasjonen, samtidig som den optimaliserer bilens parametere, f.eks. mobillader, klimaanlegg, fartsgrense eller akselerasjon.

HURTIGLADING

Nye 500 «la Prima» kan hurtiglades ved høye 85kW, hvilket gir en hel dags kjøring etter fem minutters lading (50 km), mens 80 % av full batterilading nås etter 35 minutter. Siden dette vil leveres som standard, vil du kunne bruke det ved en hvilken som helst offentlig ladestasjon, takket være den inkluderte modus 3-ladekabelen.

HURTIGLADER 85 KW
50 KM PÅ 5 MINUTTER
80% PÅ 35 MINUTTER

KJØRING MED ÉN PEDAL

KJØRING MED ÉN PEDAL

Den nye 500 «la Prima» vil være en av de første som tilbyr en ny bruksopplevelse, ved å bruke kun én pedal både for å akselerere og bremse. Hver gang føreren løfter foten fra pedalen vil bilen sakke farten, og deretter gjøre om og gjenvinne kinetisk energi for å danne elektrisk kraft og lade opp batteriet.

ET KOMPLETT SETT MED LADELØSNINGER
FOR ENKEL LADING HJEMME
  • En eksklusiv easyWallbox-vegglader med en modus 3-ladekabel vil være inkludert slik at du kan sette opp din egen ladestasjon hjemme. Den er utstyrt med Plug & Play-teknologi som ikke krever installasjon og har Bluetooth-tilkobling for å holde et øye med batteristatusen. EasyWallbox-vegglader har et stabilisert energisystem som hindrer strømbrudd i huset. Dersom du oppgraderer til 7kW vil den nye 500 «la Prima» lades opp på halvparten av tiden.
FOR ENKEL LADING UTENFOR HJEMMET
  • Ingen grunn til bekymring: Dersom du ikke er hjemme vil du ved hjelp av modus 3-ladekabelen kunne lade nye 500 «la Prima» på vanlige og raske offentlige ladestasjoner og parkeringsplasser.

Bildene er veiledende. Salget starter medio 2020.